Saldie cukinī, kukurūzas miltu mafīni

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 235 g kukurūzas miltu
  • 200 g kviešu miltu
  • 1 /2 glāze cukura
  • 2.5 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. sāls
  • 1 čilli pipars vai čilli piparu pulveris
  • 150 g cukinī
  • 60 ml eļļas
  • 2 olas
  • 375 ml kefīra
  • 3 ēd. k. rīvēta siera

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaisa visas sausās sastāvdaļas. Pievieno eļļu, olas, kefīru un uz smalkās rīves sarīvētu sieru , un cukini.
  2. Čilli sasmalcina cik smalki iespējams. Visu rūpīgi izmaisa.
  3. Pilda iesmērētās ar eļļu formiņās. Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 25 minūtēm.
    Pilda iesmērētās ar eļļu formiņās. Cep iepriekš uzsildītā ce...
  4. Gatavos mafīnus atdzesē zem dvieļa.
    Gatavos mafīnus atdzesē zem dvieļa.
  5. Ļoti viegli iznāk no formiņām.
    Ļoti viegli iznāk no formiņām.
  6. Skaisti.
    Skaisti.
  7. Mafīni ir aromātiski, neparasti, bet ļoti gardi.
    Mafīni ir aromātiski, neparasti, bet ļoti gardi.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi