Šis našķis ir gana nikns, lai spētu pievarēt Tavu izsalkumu un žigli stiepjošo roku pēc kāda NEveselīga našķa. Viņš ir veselīgs, bagātīgs un dikti gaumīgs savā izskatā. Tu vari viņu apēst uzreiz, bet ja vēlies pataupīt arī kaimiņam, tad droši ļauj tam atveldzēties ledusskapī un gaidīt savu uznācienu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1/3 glāzes kakao (bez piedevām)
Kanēlis
1tējk. vanilīna cukura
Kokosriekstu skaidiņas
1glāze mandeļu
1/2 glāze žāvētu dzērveņu
1glāze dateļu
2tējk. brūnā cukura
Izmantota standarta 250 ml tilpuma glāze
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
45 min.
Blenderī ieber 1 glāzi mandeļu un 1/2 glāzi žāvētu dzērveņu un sablenderē, līdz iegūst vienmērīgu masu.
FOTO: Kas Lācītim Vēderā
Pievieno 1 glāzi ūdenī izmērcētu dateļu.
* Dateles būtu vēlams izmērcēt tīrā ūdenī vismaz 2 stundas pirms gatavošanas. Ideālākajā gadījumā - atstāt tās izmērcēties uz
visu nakti.
Reizē ar datelēm pievieno arī 1 ēd. k. vanilīna cukura un 2 ēd. k. brūnā cukura.
FOTO: Kas Lācītim Vēderā
Turpina blenderēt, līdz atkal iegūst viendabīgu masu un visas dateles ir sasmalcinātas.
Nobeigumā pieber 1/3 glāzes kakao un blenderē, līdz iegūst bumbiņu veidošanai atbilstošu masu.
* Ja masa šķiet nedaudz par sausu, var pievienot kādu tējkaroti ūdens.
FOTO: Kas Lācītim Vēderā
Našķa bumbiņas veido ar roku palīdzību tās sarullējot.
Kad esam ieguvuši vēlamo formu, našķi "izvārta", pēc
vēlēšanās - kokosriekstu skaidiņās vai kanēlī.
FOTO: Kas Lācītim Vēderā
Šo našķi var baudīt uzreiz pēc pagatavošanas, kā arī uzglabāt ledusskapī nākamajām dienām.