Sākums > Receptes > Uzkodas

Vegāniskais lavašs

2015. gada 15. augusts
Foto: Rita Linga
Šī ir vegāniska recepte, kuru ir viegli iespējams pārveidot pēc savas patikas: nevegāniskam variantam tofu vietā var izmantot fetas vai kādu citu smērējamo sieru. Tā pat var variēt ar sastāvdaļām.
Pagatavošana
15 min
1. Avokado un papriku sagriež smalkos gabaliņos. Ķīnas kāpostu, gurķus un tomātus sagriež lielākos gabalos. Izvēloties dažādas krāsas tomātus, lavašs izskatās krāsaināks.
Foto: Rita Linga
2. Izklāj lavašu un pāri lavašam kārto tofu gabaliņus un visas pārējās sastāvdaļas. Apber ar spinātiem un sagrieztām dillēm.
Foto: Rita Linga
3. Var uzbērt sāli un piparus, citas garšvielas. Rullē ciet, var griezt gabaliņos un pasniegt!
4. Lai labi garšo!
Uz augšu