Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīts sams ar tīģergarnelēm, tomātiem un papriku siera kažociņā

2015. gada 14. augusts
Foto: laila mincāne
Mirkļa ekspromts
Pagatavošana
40 min
1. 2-3 dienas nogatavinātu, svaiga sama fileju ievieto cepešpannā, kas izklāta ar cepamopapīru ar ādu uz leju, apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar citronpipariem un himalaju sāli.
2. Pārklāj ar tomātu gredzeniem, salmiņos sagrieztu papriku un sviestiņā viegli apceptām garnelēm.
3. Liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos 20 minūtes.
4. Pēc tam pārklāj apceto fileju ar rīvēta siera, krējuma (1ēdamkaroti), zaļumu (pēc izvēles-šeit dilles un pētersīļi), sinepju sēklu un olu maisījumu. Liek cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.
5. Noslēgumā ar atlikušo krējumu izveido zīmējumu uz siera "kažociņa" un ļauj vēl 10 minūtes pacepties.
6. Labu apetīti!
Uz augšu