Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīts sams ar tīģergarnelēm, tomātiem un papriku siera kažociņā

Pildīts sams ar tīģergarnelēm, tomātiem un papriku siera kažociņā

FOTO: laila mincāne

Kolekcijas: Veģetārās
Mirkļa ekspromts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • Sama fileja
  • 300 g tīģergarneļu
  • 150 g Krievijas siera
  • 1 paprika
  • 2 olas
  • 1 /2 tējk. sinepju sēklu
  • 150 g krējuma
  • Citronpipari pēc garšas
  • Himalaju sāls pēc garšas
  • Olīveļļa filejas apslacīšanai
  • Sviestiņš garneļu apcepšanai
  • Svaigas dilles
  • Svaigi pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. 2-3 dienas nogatavinātu, svaiga sama fileju ievieto cepešpannā, kas izklāta ar cepamopapīru ar ādu uz leju, apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar citronpipariem un himalaju sāli.
  2. Pārklāj ar tomātu gredzeniem, salmiņos sagrieztu papriku un sviestiņā viegli apceptām garnelēm.
  3. Liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos 20 minūtes.
  4. Pēc tam pārklāj apceto fileju ar rīvēta siera, krējuma (1ēdamkaroti), zaļumu (pēc izvēles-šeit dilles un pētersīļi), sinepju sēklu un olu maisījumu. Liek cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.
  5. Noslēgumā ar atlikušo krējumu izveido zīmējumu uz siera "kažociņa" un ļauj vēl 10 minūtes pacepties.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA