Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti rīsi ar garnelēm, vistu un dārzeņiem

Cepti rīsi ar garnelēm, vistu un dārzeņiem

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 300 g garneļu sālījumā
  • Basmati rīsi
  • Zaļie lociņi
  • Zaļie zirnīši (svaigi)
  • Sojas mērce
  • Sarkanvīna etiķis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu un dārzeņus sagriež nelielos kubiciņos.
    Vistu un dārzeņus sagriež nelielos kubiciņos.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Liek vārīties rīsus.
  3. Uz uzsildītas pannas liek cepties vistas gabaliņus, kad vista apcepusies, pievieno garneles.
  4. Pievieno garšvielas un sarkanvīna etiķi, apmēram 2 min ļauj tam visam apcepties, tad pievieno papriku, burkānus un zirnīšus. Uzliek vāku un ļauj 5 - 8 min pasautēties.
    Pievieno garšvielas un sarkanvīna etiķi, apmēram 2 min ļauj...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Rīsiem pievieno sagrieztus lociņus.
    Rīsiem pievieno sagrieztus lociņus.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Uz pannas pievieno rīsus, ļauj visam cepties apmēram 2 min bez vāka.
  7. Kad viss gatavs, ēdienu pārlej ar sojas mērci.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas