Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti rīsi ar garnelēm, vistu un dārzeņiem

Cepti rīsi ar garnelēm, vistu un dārzeņiem

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 300 g garneļu sālījumā
  • Basmati rīsi
  • Zaļie lociņi
  • Zaļie zirnīši (svaigi)
  • Sojas mērce
  • Sarkanvīna etiķis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu un dārzeņus sagriež nelielos kubiciņos.
    Vistu un dārzeņus sagriež nelielos kubiciņos.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Liek vārīties rīsus.
  3. Uz uzsildītas pannas liek cepties vistas gabaliņus, kad vista apcepusies, pievieno garneles.
  4. Pievieno garšvielas un sarkanvīna etiķi, apmēram 2 min ļauj tam visam apcepties, tad pievieno papriku, burkānus un zirnīšus. Uzliek vāku un ļauj 5 - 8 min pasautēties.
    Pievieno garšvielas un sarkanvīna etiķi, apmēram 2 min ļauj...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Rīsiem pievieno sagrieztus lociņus.
    Rīsiem pievieno sagrieztus lociņus.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Uz pannas pievieno rīsus, ļauj visam cepties apmēram 2 min bez vāka.
  7. Kad viss gatavs, ēdienu pārlej ar sojas mērci.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas