Paldies, Receptes.lv lietotājam par gardo recepti! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1vesela vista
1paciņa rīsu
1tomāts
1sīpols
Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
50 min.
Nomazgā vistu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Pārgriež uz pusēm un iztīra visu lieko.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Sagriež smalki sīpolus un apcep sviestiņā.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Izvāra rīsu paciņu un sajauc kopā ar sagrieztu tomātu un apceptiem sīpoliem.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Pirms sāk pildīt vistu, no iekšpuses apsmērē to ar garšvielām.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Kad vista ir piepildīta, paņem diegu ar adatu un aizšuj vistai vēderiņu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Ietin vistu folijā un liek uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 grādiem. Pēc 30 minūtēm izņem vistu no folija, lai tā var apcepties kraukšķīgi brūna, un cep vēl, apmēram, 20 minūtes.