1. Nomazgā vistu.

Foto: Receptes.lv
2. Pārgriež uz pusēm un iztīra visu lieko.

Foto: Receptes.lv
3. Sagriež smalki sīpolus un apcep sviestiņā.

Foto: Receptes.lv
4. Izvāra rīsu paciņu un sajauc kopā ar sagrieztu tomātu un apceptiem sīpoliem.

Foto: Receptes.lv
5. Pirms sāk pildīt vistu, no iekšpuses apsmērē to ar garšvielām.

Foto: Receptes.lv
6. Kad vista ir piepildīta, paņem diegu ar adatu un aizšuj vistai vēderiņu.

Foto: Receptes.lv
7. Ietin vistu folijā un liek uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 grādiem. Pēc 30 minūtēm izņem vistu no folija, lai tā var apcepties kraukšķīgi brūna, un cep vēl, apmēram, 20 minūtes.