-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Woki toki Dāvja gaumē
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g vistas filejas
-
250 g garneļu
-
600 g saldētu dārzeņu
-
250 g saldā krējuma
-
1 /2 paciņa Santa Maria Kerala Curry garšvielas
-
Santa Maria gaišā sojas mērce
-
Santa Maria saldā čillī mērce
-
Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Vistu sagriež kubiņos, liek sakarsētā wok pannā un apcep olīveļļā.
-
Pieber pus paciņu karija garšvielu.
-
Kad vista apcepusies, bet ne līdz galam - pieber dārzeņus (pēc izvēles).
-
Turpina cept ar vāku, lai pasautējas.
-
Kad dārzeņi gandrīz mīksti, pielej saldo krējumu, kam klāt piejaukta sojas mērce un saldā čilī mērce (20 g, bet tas pēc katra gaumes).
-
Vēl pasautē 5 min, kamēr dārzeņi gatavi.
-
Tad pieber garneles, uzliek vāku un nogriež uguni.
-
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs