Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pikantie vistu čupa - čupi

Pikantie vistu čupa - čupi

FOTO: Ingrīda Kuzmicka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistu spārniņu (ar daudzumu var variēt)
  • "Spilvas" ASIA Chilli mērce
  • Sāls
  • Sezama sēkliņas vai kukurūzas pārslas apvārtīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sagatavo vistu spārniņus - sadala pa locītavām, noņem pašu mazo galiņu un izmanto citā reizē - buljona vārīšanai. Abas pārējās spārniņa daļas līdz pusei atbīda no kauliņa (vienai daļai vēl jāizņem mazais kauliņš) tā, lai paliek pliks kauliņš līdz pusei un galā gaļas bumbulītis.
  2. Šādi sagatavotus čupa - čupus liek uz stundu marinēties ASIA čili mērcē, pievienojot nedaudz sāli.
  3. Pēc tam apvārta sezama sēkliņās un cep cepeškrāsnī gatavus.
  4. Kad gatavi, kauliņa daļu aptin ar foliju un pasniedz kā uzkodu.
  5. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas