Sākums > Receptes > Uzkodas

Pikantie vistu čupa - čupi

2015. gada 19. janvāris
Foto: Ingrīda Kuzmicka
Pagatavošana
120 min
1. Sagatavo vistu spārniņus - sadala pa locītavām, noņem pašu mazo galiņu un izmanto citā reizē - buljona vārīšanai. Abas pārējās spārniņa daļas līdz pusei atbīda no kauliņa (vienai daļai vēl jāizņem mazais kauliņš) tā, lai paliek pliks kauliņš līdz pusei un galā gaļas bumbulītis.
2. Šādi sagatavotus čupa - čupus liek uz stundu marinēties ASIA čili mērcē, pievienojot nedaudz sāli.
3. Pēc tam apvārta sezama sēkliņās un cep cepeškrāsnī gatavus.
4. Kad gatavi, kauliņa daļu aptin ar foliju un pasniedz kā uzkodu.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu