Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Saldskābā vistas fileja ar rīsiem

Saldskābā vistas fileja ar rīsiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g vistas fileju
  • 4 ēd. k. sojas mērces
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • Saldskābā mērce pēc izvēles
  • 2 paciņas rīsu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un ieliek bļodā, pārlej ar sojas mērci un kartupeļu cieti. Samaisa un atstāj ievilkties kādas 10 minūtes.
  2. Pa to laiku liek vārīties rīsus.
  3. Tad, kad gaļa ievilkusies, uzlej uz pannas eļļu un liek to cepties.
  4. Kad gaļa izcepusies, to pārlej ar izvēlēto saldskabo mērci, kārtīgi samaisa.
  5. Kārto porciju uz šķīvja - vidū liek rīsus, apkārt pagatavoto vistu.

    Labu apetīti!
    Kārto porciju uz šķīvja - vidū liek rīsus, apkārt pagatavoto...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA