Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Tomātu biezzupa ar lēcām

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Restorāni "Tex-Mex" un "Tex-Mex Republic"
piedāvā vienkāršu recepti, ar kuru paspilgtināt gavēņa ēdienkarti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 145 g tomātu savā sulā
  • 33 g sīpolu
  • 15 g Kanādas pelēko lēcu
  • 15 g Turku oranžo lēcu
  • 7 g ķiploku
  • 90 g dārzeņu buljona
  • 60 g tomātu sulas
  • 10 g sojas
  • 3 g cukura
  • 1 g sāls
  • 4 g pētersīļu
  • Pipari
  • Lauru lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo un sagriež sīpolus un ķiplokus, viegli apcep.
  2. Tad tos pavāra kopā ar kapātiem tomātiem savā sulā, pievieno tomātu sulu un dārzeņu buljonu.
  3. Pievieno garšvielas un soju.
  4. Lēcas novāra sālsūdenī bez mērcēšanas, lai tās pēc iespējas mazāk plīstu.
  5. Zupu pasniedz 75 grādu karstumā, lej traukā un zupas vidū pievieno karstas lēcas. Dekorē ar kapātiem pētersīļiem.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vienkāršā mājas baltmaize

Vienkāršā mājas baltmaize

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas