Komentāri
5
Jaunākie
Vecākie
maltaa galja ar risiem ('var noplauceet pirms tam) ir kartigi jasamiica , tad araa nejuks
Vērtējums
Atbildēt
es arī taisu teftelus līdzīgi, tikai lieku jau vārītus rīsus. Un nekas nekad nejūk ārā. Parasti taisu buljona, lai pēc tam mērcīti uztaisītu, bet būs jāpamēģina šis variants. :)
Vērtējums
Atbildēt
Idiaali... Sanaca ljoti garshiigi paldies par recepti
Vērtējums
Atbildēt
So recepti esmu taisijusi reizes piecas un manas galas-risu bumbas nejuk.
Vērtējums
Atbildēt
Stulbums kaut kāds! Gaļa reāli izjuka tajā katlā! Pārvertās no bumbām par putru.. Es gan ieteiktu pievienot klāt gaļas masai olas vai miltus, lai citiem nesanāk kā man! Garastavoklis sabojāts, jo rezultāts, nav tāds kā tika gaidīts!
Vērtējums
Atbildēt