Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 500 g maltā gaļa
  • 3 gab. sīpoli
  • 100 g ātri vārāmie rīsi
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 10 gab. kartupeļi
  • 2 gab. burkāni
  • 1 gab. paprika
  • 2 ēd. k. tomātu pasta
  • Garšvielas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pannā apcep sakapātu sīpolu, sagrieztus burkānus un papriku. Kad dārzeņi nedaudz apcepušies, pievieno pastu un vēl minūti pacep;
  2. Visu pārliek katlā, pielej ūdeni un ieliek nomizotus un 4 daļās sagrieztus kartupelus;
  3. Bļodā sarīvē 2 sīpolus un ķiplokus. Pievieno malto gaļu un rīsus. Visu kārtīgi samīca un sajauc ar rokām;
  4. Veido tefteļus un liek katlā pie kartupeļiem, vāra, līdz kartupeļi ir mīksti un rīsi - izvārījušies. Pievieno garšvielas - sāli, piparus u.c.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

azja 2015. gada 5. novembris 14:54
maltaa galja ar risiem ('var noplauceet pirms tam) ir kartigi jasamiica , tad araa nejuks
Betija 2015. gada 10. oktobris 12:41
es arī taisu teftelus līdzīgi, tikai lieku jau vārītus rīsus. Un nekas nekad nejūk ārā. Parasti taisu buljona, lai pēc tam mērcīti uztaisītu, bet būs jāpamēģina šis variants. :)
Aleksa 2015. gada 23. aprīlis 12:31
Idiaali... Sanaca ljoti garshiigi paldies par recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi