Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

FOTO: Valda Graudina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltā gaļa
  • 3 gab. sīpoli
  • 100 g ātri vārāmie rīsi
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 10 gab. kartupeļi
  • 2 gab. burkāni
  • 1 gab. paprika
  • 2 ēd. k. tomātu pasta
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pannā apcep sakapātu sīpolu, sagrieztus burkānus un papriku. Kad dārzeņi nedaudz apcepušies, pievieno pastu un vēl minūti pacep;
  2. Visu pārliek katlā, pielej ūdeni un ieliek nomizotus un 4 daļās sagrieztus kartupelus;
  3. Bļodā sarīvē 2 sīpolus un ķiplokus. Pievieno malto gaļu un rīsus. Visu kārtīgi samīca un sajauc ar rokām;
  4. Veido tefteļus un liek katlā pie kartupeļiem, vāra, līdz kartupeļi ir mīksti un rīsi - izvārījušies. Pievieno garšvielas - sāli, piparus u.c.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas