Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

FOTO: Valda Graudina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltā gaļa
  • 3 gab. sīpoli
  • 100 g ātri vārāmie rīsi
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 10 gab. kartupeļi
  • 2 gab. burkāni
  • 1 gab. paprika
  • 2 ēd. k. tomātu pasta
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pannā apcep sakapātu sīpolu, sagrieztus burkānus un papriku. Kad dārzeņi nedaudz apcepušies, pievieno pastu un vēl minūti pacep;
  2. Visu pārliek katlā, pielej ūdeni un ieliek nomizotus un 4 daļās sagrieztus kartupelus;
  3. Bļodā sarīvē 2 sīpolus un ķiplokus. Pievieno malto gaļu un rīsus. Visu kārtīgi samīca un sajauc ar rokām;
  4. Veido tefteļus un liek katlā pie kartupeļiem, vāra, līdz kartupeļi ir mīksti un rīsi - izvārījušies. Pievieno garšvielas - sāli, piparus u.c.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas