Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
I
Ināra Salceviča
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai cepsanas laiks domats, kad cep biskvitu no 9 olam vai 3 olam?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
q
qwerra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es zemeņu vietā liku zemeņu zapti un vēl tādu sķidro šokolādes mērci. Sanāca beigās tik dievīgi... Ļoti laba recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes