Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantais cūkgaļas plovs

Pikantais cūkgaļas plovs

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g rīsu
  • 1 kg cūkgaļas
  • 3 burkāni
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa ķiploks
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 4 tējk. adžikas
  • 1 glāze ūdens
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Liek rīsus vārīties.
  2. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Sagriež sīpolu un daiviņu ķiploka.
  3. Liek gaļu cepties. Kad gaļa apcepusies, liek klāt burkānus, sīpolus un ķiploku. Pievieno garšvielas.
  4. Kad gaļa ar burkāniem labi pasutinājusies, pielēj klāt glāzi (200 ml) ūdens, lai viss var kārtīgāk pasautēties.
  5. Pēc 3-5 min. pievieno klāt tomātu pastu un adžiku. Vēl kadas 2 min. pasautē, un tad ņem nost no uguns.
  6. Kad rīsi gatavi, pievieno gaļu, visu kārtīgi apmaisa un ļauj kādas 10 min ievilkties. Tajā laikā nemaisa!
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas