1. Vispirs bļodiņā sajauc pildījumu gaļai.
2. Krējumsieram pievieno sasmalcinātu ķiplociņu, piparus un zaļumus.
3. Fileju pārgriež uz pusēm kā atvērtu grāmatu, tikai uzmanīgi - nepārgriezt pavisam uz pusēm.
4. Ierīvē ārpusi ar bezsāls garšvelu. Tā kā bekons pats par sevi ir sāļš, jāuzmanās, lai nepārsālītu.

Foto: Sindija
5. Smērē iekšā sieru, pārloka uz pusēm.
6. Sāk tīt bekonu apkārt filejai pa vienai loksnītei.

Foto: Sindija
7. Kad satīts, liek traukā un iekšā iepriekš 180* sakarsētā cepeškrāsnī. Es iesākumā iekšā pielēju 50 ml ūdens ,lai būtu garaiņi.
8. Pēc 20 minūtēm pārlej ar saldo krējumu un ieber sēnes. Kopā cep 1 stundu.
9. * Pasniedz ar turpat cepeškrāsnī ceptiem frī kartupeļiem.