Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaišā cūkgaļas piena mērce

Gaišā cūkgaļas piena mērce

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēd. k. miltu
  • 2 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Garšvielas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu (parasti iegādājos lauku labumu gardo gulašu, tas tikai smalkāk jāsagriež) sagriež neliela izmēra strēmelītēs.
  2. Katliņā ielej pavisam nedaudz eļļas un ieliek gaļu, mazliet apcep.
  3. Tad pielej ūdeni, pievieno sāli, piparus un garšvielas (es parasti izmantoju Santa Maria garšvielas gaļai) un uz lēnas uguns zem vāka sautē 20 - 30 min.
  4. Pievieno smalki sakapātu sīpolu un sautē vēl desmit minūtes.
  5. Pieber miltus, lai masa sabiezē, pielej pienu un pieliek krējumu - samaisa.
    Kad mērce uzmet burbuli, tā ir gatava.

    Labu apetīti!
    Pieber miltus, lai masa sabiezē, pielej pienu un pieliek krē...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas