Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu strūdele "Rudens garša"

Ābolu strūdele "Rudens garša"

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 lielās plāksnes gatavās, kārtainās bezrauga mīklas
  • 3-4 āboli
  • 2 ēd. k. rozīņu
  • 2 ēd. k. sasmalcinātu riekstu pēc izvēles
  • 1 tējk. magoņu sēklu
  • 1 ola
  • Kanēlis
  • Cukurs pēc garšas
  • Pūdercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo ābolus, sagriež tos mazos gabaliņos, liek bļodā, pievieno izmērcētas rozīnes, riekstus, magoņu sēklas, cukuru un kanēli. Atstāj šo masu uz brīdi, lai garšās savelkas. T
  2. Kārtaino mīklu atlaidina un plāni izrullē tā, lai viedotos kvadrātiņš, ko pilda ar ābolu masu. Sarullē strūdeles formā.
  3. Sakuļ olu un pārsmērē strūdeli, tad viegli sadursta mīklu ar dakšiņu.
  4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un liek cepties strūdeli. Cep 40 - 45 minūtes.
  5. Strūdeli pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Strūdeli pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA