1. Novāra ūdeni (man vajag aptuveni 1.7 l; jo vairāk ūdens, jo šķidrāka būs zupa, no šī daudzuma sanāk vidēji bieza), atsāj dzesēties;
2. Katlā vai bļodā sarīvē vārītas bietes, olas, gurķi, redīsus, desu, pieliek zaļumus;
3. Iemaisa iekšā krējumu un majonēzi, visu kārtīgi samaisot;
4. Pieliek klāt sagrieztus kartupeļus, kuri pirms tam novārīti (labāk izvēlēties kādu no salātiem domātajām šķirnēm, bet var arī miltainos), un nedaudz samaisa. Ir ļoti svarīgi kartupeļus pievienot pašās beigās, jo savādāk tie izšķīdīs putrā;
5. Lej klāt atdzesētu ūdeni (arī ļoti svarīgi to darīt tieši pēc krējuma un majonēzes ielikšanas, savādāk krējums saies kunkuļos), samaisa. Zupu taisa tik biezu, kā pašam patīk;
6. Pievieno etiķi (aptuveni 1-2 ēd. k. etiķa) un sāli pēc garšas.
7. * Šī zupa ir īpaši garšīga otrajā dienā, kad visas garšas ir savilkušās. Ceru, ka kāds pamēģinās šo versiju, jo sanāk tiešām ļoti garšīgi, lai cik dīvaina recepte arī neizskatītos.
8. * Ja nu aizmirsti vai nav pieejami redīsi, tas nekas, var arī bez, bet ar redīsiem zupa sanāk drusku pikantāka.
9. * Sastāvdaļas rīvēju, jo tā ēdienu var ātrāk pagatavot, bet garša tādēļ nemainās.