Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mūsu ģimenes lazanja

Mūsu ģimenes lazanja

FOTO: mellene

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lazanjas plāksnes
  • 1 kg maltas gaļas
  • 3 ēd. k. tomātu mērces
  • Sarīvēts siers
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 1 /2 paprika
  • 2 selerijas kāti
  • 2 šķēles kūpinātas gaļas
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Zaļumi
  • Baltajai mērcei:
  • 2 ēd. k. miltu
  • 100 g sviesta
  • Piens un/vai krējums
  • Baziliks un/vai muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Apcep sīpolu, burkānu, papriku, seleriju un kūpinātu gaļinu. Pievieno garšvielas. Izliek bļodiņā un apcep malto gaļu ar ķiplociņu;
    Apcep sīpolu, burkānu, papriku, seleriju un kūpinātu gaļinu....

    FOTO: mellene

  2. Sajauc kopā ceptu malto gaļu kopā ar apcepto žāvēto gaļu un dārzeņiem;
    Sajauc kopā ceptu malto gaļu kopā ar apcepto žāvēto gaļu un...

    FOTO: mellene

  3. Pannā izkausē sviestu un apgrauzdē miltus. Pievieno pienu vai/un krējumu un garšvielas. Silda uz lēnas uguns, līdz izveidojas mērce;
    Pannā izkausē sviestu un apgrauzdē miltus. Pievieno pienu va...

    FOTO: mellene

  4. Nu ir divas masas - maltās gaļas un baltās mērces. Lazanjas plāksnītes uz 5-10 minūtēm iemērc verdošā ūdenī. Kad tās kļuvušas mīkstākas, noklāj ar tām veidnes pamatu;
    Nu ir divas masas - maltās gaļas un baltās mērces. Lazanjas...

    FOTO: mellene

  5. Virsū liek balto mērci, maltās gaļas mērci un uzkaisa sieru. Tad atkal liek kārtu lazanjas plāksnīšu un visu atkārto;
    Virsū liek balto mērci, maltās gaļas mērci un uzkaisa sieru....

    FOTO: mellene

  6. Pēdējai lazanjas plākšņu kārtai pārlej palikušo balto mērci un kārtīgi apkaisa ar sieru. Liek veidni cepeškrāsnī un cep aptuveni 40 minūtes.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas