Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja "mīlas kraukšķītis"

Vistas fileja "mīlas kraukšķītis"

FOTO: Alona Nazarova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 250 g rīvmaizes
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • Dekorēšanai:
  • Zaļumi
  • Sarkanās bietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomazgā vistas fileju un izsausina to papīra dvielītī.
    Nomazgā vistas fileju un izsausina to papīra dvielītī.

    FOTO: Alona Nazarova

  2. Sagriež vistas fileju nelielos gabalos.
  3. Sakuļ 2 olas, pievienojot klāt sāli un piparus pēc garšas.
  4. Rīvmaizi var pagatavot paši, sasmalcinot baltmaizi.
  5. Uzkarsē pannu un pievieno olīveļļu, katru vistas gabaliņu iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas.
  6. Sacepto vistu liek uz šķīvja, izdekorē un pasniedz.
  7. * Var pasniegt ar ķiploku vai zaļumu krējuma mērci.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA