-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vistas fileja "mīlas kraukšķītis"
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g vistas filejas
-
250 g rīvmaizes
-
2 olas
-
Sāls
-
Pipari
-
Olīveļļa
-
Dekorēšanai:
-
Zaļumi
-
Sarkanās bietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Nomazgā vistas fileju un izsausina to papīra dvielītī.
-
Sagriež vistas fileju nelielos gabalos.
-
Sakuļ 2 olas, pievienojot klāt sāli un piparus pēc garšas.
-
Rīvmaizi var pagatavot paši, sasmalcinot baltmaizi.
-
Uzkarsē pannu un pievieno olīveļļu, katru vistas gabaliņu iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas.
-
Sacepto vistu liek uz šķīvja, izdekorē un pasniedz.
-
* Var pasniegt ar ķiploku vai zaļumu krējuma mērci.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs