Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja "mīlas kraukšķītis"

2014. gada 9. februāris
Foto: Alona Nazarova
Pagatavošana
40 min
1. Nomazgā vistas fileju un izsausina to papīra dvielītī.
Foto: Alona Nazarova
2. Sagriež vistas fileju nelielos gabalos.
3. Sakuļ 2 olas, pievienojot klāt sāli un piparus pēc garšas.
4. Rīvmaizi var pagatavot paši, sasmalcinot baltmaizi.
5. Uzkarsē pannu un pievieno olīveļļu, katru vistas gabaliņu iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas.
6. Sacepto vistu liek uz šķīvja, izdekorē un pasniedz.
7. * Var pasniegt ar ķiploku vai zaļumu krējuma mērci.
8. Labu apetīti!
Uz augšu