Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ātrā plātsmaize ar ievārījumu

2014. gada 8. februāris
Foto:
Pagatavošana
40 min
1. Olas sakuļ ar cukuru, pielej paniņas, pieliek cepampulveri un miltus;
2. Mīklu lej ietaukotā formā. Ievārījumu liek virs mīklas, tad ar nazi no centra veido «gliemezi», apļojot pa mīklu, lai ievārījums nedaudz iejaucas mīklā. To nedariet pārāk daudz, jo mērķis ir izveidot «gliemeža» zīmējumu, ne pilnībā ievārījumu sajaukt ar mīklu;
3. Plātsmaizi cep 180 grādos apmēram 40 minūtes. Gatavai plātsmaizei pārsmērē krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli.
4. Labu apetīti!
Uz augšu