Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrā plātsmaize ar ievārījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 gl ievārījums
  • 3 gab. olas
  • 3 ēd. k. cukurs
  • 2 gl milti
  • 1 ēd. k. cepamais pulveris
  • 1 gl paniņas
  • Skābais krējums
  • Kanēlis
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pielej paniņas, pieliek cepampulveri un miltus;
  2. Mīklu lej ietaukotā formā. Ievārījumu liek virs mīklas, tad ar nazi no centra veido «gliemezi», apļojot pa mīklu, lai ievārījums nedaudz iejaucas mīklā. To nedariet pārāk daudz, jo mērķis ir izveidot «gliemeža» zīmējumu, ne pilnībā ievārījumu sajaukt ar mīklu;
  3. Plātsmaizi cep 180 grādos apmēram 40 minūtes. Gatavai plātsmaizei pārsmērē krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli.
  4. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas