Ātrā plātsmaize ar ievārījumu

Sastāvdaļas

  • 1.5 gl ievārījums
  • 3 gab. olas
  • 3 ēd. k. cukurs
  • 2 gl milti
  • 1 ēd. k. cepamais pulveris
  • 1 gl paniņas
  • Skābais krējums
  • Kanēlis
  • Cukurs

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pielej paniņas, pieliek cepampulveri un miltus;
  2. Mīklu lej ietaukotā formā. Ievārījumu liek virs mīklas, tad ar nazi no centra veido «gliemezi», apļojot pa mīklu, lai ievārījums nedaudz iejaucas mīklā. To nedariet pārāk daudz, jo mērķis ir izveidot «gliemeža» zīmējumu, ne pilnībā ievārījumu sajaukt ar mīklu;
  3. Plātsmaizi cep 180 grādos apmēram 40 minūtes. Gatavai plātsmaizei pārsmērē krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi