Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķirbja maizes silevu

Ķirbja maizes silevu

FOTO: Gita Ozola

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g milti
  • 200 g cukurs
  • 250 ml ķirbja biezenis
  • 120 ml eļļa
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 tēj. k. cepampulveris
  • 0.5 tēj. k. kanēlis
  • 100 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ķirbi sagriež gabaliņos, izvāra un sablenderē biezenī;
    Ķirbi sagriež gabaliņos, izvāra un sablenderē biezenī;

    FOTO: Gita Ozola

  2. Sajauc miltus ar sāli, cepampulveri un kanēli;
    Sajauc miltus ar sāli, cepampulveri un kanēli;

    FOTO: Gita Ozola

  3. Biezenim pievieno eļļu, cukuru un 100 ml ūdens un samaisa;
    Biezenim pievieno eļļu, cukuru un 100 ml ūdens un samaisa;

    FOTO: Gita Ozola

  4. Sajauktajai ķirbja masai pievieno miltus un kārtīgi samaisa;
    Sajauktajai ķirbja masai pievieno miltus un kārtīgi samaisa;

    FOTO: Gita Ozola

  5. Masu lej ar eļļu ietaukotā kūkas vai keksa formā;
    Masu lej ar eļļu ietaukotā kūkas vai keksa formā;

    FOTO: Gita Ozola

  6. Cep 50 minūtes 180 grādos.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas