Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķirbja maizes silevu

Ķirbja maizes silevu

FOTO: Gita Ozola

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g milti
  • 200 g cukurs
  • 250 ml ķirbja biezenis
  • 120 ml eļļa
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 tēj. k. cepampulveris
  • 0.5 tēj. k. kanēlis
  • 100 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ķirbi sagriež gabaliņos, izvāra un sablenderē biezenī;
    Ķirbi sagriež gabaliņos, izvāra un sablenderē biezenī;

    FOTO: Gita Ozola

  2. Sajauc miltus ar sāli, cepampulveri un kanēli;
    Sajauc miltus ar sāli, cepampulveri un kanēli;

    FOTO: Gita Ozola

  3. Biezenim pievieno eļļu, cukuru un 100 ml ūdens un samaisa;
    Biezenim pievieno eļļu, cukuru un 100 ml ūdens un samaisa;

    FOTO: Gita Ozola

  4. Sajauktajai ķirbja masai pievieno miltus un kārtīgi samaisa;
    Sajauktajai ķirbja masai pievieno miltus un kārtīgi samaisa;

    FOTO: Gita Ozola

  5. Masu lej ar eļļu ietaukotā kūkas vai keksa formā;
    Masu lej ar eļļu ietaukotā kūkas vai keksa formā;

    FOTO: Gita Ozola

  6. Cep 50 minūtes 180 grādos.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas