Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kārtainais siera krēms

Kārtainais siera krēms

FOTO: Lūcija Luīze Zīrupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • Krēmam:
  • 2 paciņas Creme Bonjour
  • 140 g cukura
  • 2 olas
  • 3 mandarīni
  • Šķipsniņa sāls
  • Kārtojumam:
  • 150 g piparkūku vai 1/2 pac. Selgas klasisko cepumu
  • 2 banāni
  • 6 ēd. k. ogu ievārījuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un liek divos dažādos traukos. Dzeltenumu sakuļ ar cukuru biezā krēmā, pievienu Creme Bonjour sieru, šo masu sakuļ.
  2. Olu baltumus sakuļ ar šķipsniņu sāls. Puto līdz biezam krēmam, kad, apgāžot trauku uz otru pusi, krēms pat neizkustētos. Olu baltumu iecilā krēmā.
  3. Sadrumstalo cepumus. Desertu kārto traukos. Liek dažādās kārtās: cepumi, krēms, banāni, ievārījums, krēms utt.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas