Rīvmaizes mērce

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes piena
  • ½ sīpols
  • 2 krustnagliņas
  • Maza lauru lapiņa
  • 3 melno piparu graudiņu
  • Naža gals malta muskatrieksta
  • 6 ēd.k. rīvmaizes
  • 1 tējk. sviesta
  • 2 ēd.k. saldā krējuma
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienā uzvāra sīpolu, kurā saspraustas krustnagliņas, pievieno arī pārējās garšvielas. Noņem no uguns, pārsedz un ļauj 30 min. ievilkties, tad izkāš un vēlreiz uzkarsē. Pakāpeniski pievieno rīvmaizi, maisot karsē vēl brīdi, tad pieber sāli, pievieno sviestu un krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi