Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pīlādžu marmelāde

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pīlādžu ogas
  • Cukurs
  • Pīlādžu sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Salasa pīlādžu ogas, nomazgā tīras, liek saldētavā vismaz 24 stundas.
  2. Tad no viņām izspiež sulu, kuru uzvāra un pievieno cukuru. Vāra kamēr sula maina krāsu.
  3. Cukuru ņem ar aprēķinu 1 l sulas = 1 kg cukura.
  4. Rūgta, bet veselīga. Lai veicas!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas