Pīlādžu marmelāde

Sastāvdaļas

  • Pīlādžu ogas
  • Cukurs
  • Pīlādžu sula

Pagatavošana

60 min.
  1. Salasa pīlādžu ogas, nomazgā tīras, liek saldētavā vismaz 24 stundas.
  2. Tad no viņām izspiež sulu, kuru uzvāra un pievieno cukuru. Vāra kamēr sula maina krāsu.
  3. Cukuru ņem ar aprēķinu 1 l sulas = 1 kg cukura.
  4. Rūgta, bet veselīga. Lai veicas!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi