Sautētas cūkgaļas šķēles ar zaļumiem un ķiplokiem

4 1
Sautētas cūkgaļas šķēles ar zaļumiem un ķiplokiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas šķiņķa
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 15 g pētersīļu
  • Augu eļļa
  • Pipari
  • Sāls
  • Ūdens pēc vajadzības

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs, ierīvē ar sāli un pipariem - strauji apcep lielā, dziļā pannā, lai šķēles kļūtu skaisti brūnas.
  2. Kamēr gaļa cepas, sasmalcina pētersīļus un ķiploku.
  3. Kad gaļa apcepusies, ņem nost no pannas. Tajā pat pannā, viegli apcep ķiplokus ar pētersīļiem, līdz izdalās pasakains aromāts.
  4. Tad pannā ielej mazliet ūdens, pieber sāli un samaisa. Liek iekšā gaļas šķēles. Šķidrumam jābūt tā, lai šķēles sautētos, ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.
    Sautē, līdz gaļa patīkami mīksta (~40 min.).

    Labu apetīti!
    Tad pannā ielej mazliet ūdens, pieber sāli un samaisa.  Liek...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni