Sākums > Receptes > Brokastis

Brokastu plānās pankūkas

2013. gada 8. novembris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
30 min
1. Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena vai ūdens, sāli, cukuru, samaisa un šajā šķidrumā iesijā miltus, pielej pa daļām atlikušo šķidrumu un samaisa viendabīgu, pašķidru mīklu. Ja vēlas, mīklai pievieno izkausētu sviestu.
2. Mīklu lej ar karoti pannas vienā malā sakarsētos taukos un, pagrozot pannu, izplūdina pa visu pannu.
3. Cep no abām pusēm gaiši brūnas pankūkas. Pēc tam saloka uz pusēm vai četrās daļās, kārto lēzenā traukā un pasniedz ar ievārījumu un tēju vai kafiju.

Labu apetīti!
Uz augšu