Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa nūdelēm

Cūkgaļa nūdelēm

FOTO: Elīza

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa (var arī ar vistas fileju)
  • Garšvielas (citrons, sāls, pipari, gaļas garšvielas)
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Paprika
  • Sēnes (šampinjoni)
  • Ķīnas kāposts
  • Nūdeles
  • Sīpollociņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sagriež cūkgaļu gabaliņos un liek karstā pannā cepties, pievieno garšvielas. Tikmēr sagriež sīpolu un papriku (pietiek ar 1/3 paprikas un 1/2 no liela sīpola). Kad gaļa ir drusku apcepusies, pievieno sīpolu, ķoploku un papriku sautēties.
    Sagriež cūkgaļu gabaliņos un liek karstā pannā cepties, piev...

    FOTO: Elīza

  2. Kamēr gaļa sautējas, sagriežam sēnes (veikalā nopērkami mazie šampinjonu trauciņi, izmantoju tikai 1/2 no sēnēm) un Ķīnas kāpostu (max 4 lapas).
    Kamēr gaļa sautējas, sagriežam sēnes (veikalā nopērkami mazi...

    FOTO: Elīza

  3. Kad cūkgaļa gatava, lieku to atsevišķā traukā. Tikmēr lieku ceptoes šēnes un vārīties nūdeles. (Izmantoju tejkannu lai ātrāk uzvārītu ūdeni).
    Kad cūkgaļa gatava, lieku to atsevišķā traukā. Tikmēr lieku...

    FOTO: Elīza

  4. Kad sēnes apcepušās, klāt pievienoju Ķīnas kāpostu, lai paliek drusku mīkstāks.
    Kad sēnes apcepušās, klāt pievienoju Ķīnas kāpostu, lai pali...

    FOTO: Elīza

  5. Kad sēnes gatavas, liek traukā, kur atrodas cūkgaļa.
  6. Kad nūdenes gatavas, tās nokāš un pievieno kopā visām iepriekš minētajām sastāvdaļām. Visu samaisa un ēdiens ir gatavs.
    Kad nūdenes gatavas, tās nokāš un pievieno kopā visām ieprie...

    FOTO: Elīza

  7. Dekorē ar svaigiem sīpollociņiem.
  8. Klāt var izmantot sojas mērci.
    Klāt var izmantot sojas mērci.

    FOTO: Elīza

  9. Ceru, ka jums garšos! Labu apetīti! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas