Ķirbju-baklažānu ikri ziemai

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg Ķirbji
  • 3 kg Baklažāni
  • 3 kg Tomāti
  • 70 g Ķiploki
  • 250 g Augu eļļa
  • Sāls un pipari pēc garšas (tas nozīmē, ka karstiem ikriem ir jābūt stiprākiem kā jums garšo-auksti viņi būs tieši laikā)

Pagatavošana

60 min.
  1. Baklažānus nomizo un sāls ūdenī apvāra, notecina un sakapā.
  2. Ķirbjus un tomātus nomizo un sīki sagriež, pievieno sakapātus baklažānus, eļļu, izspiestos ķīplokus, sāli, piparus un sautē bieži apmaisot līdz veidojās vienveidīga masa. Ja ir vajadzība pielej mazliet ūdeni.
  3. Karstu pilda burkās un aizvāko.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi