Vistas gaļa uz iesma

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 1 ķipolku daiviņa
  • 7 ēd. k. eļļas
  • 3 ēd. k. citronu sulas
  • 1 tējk. karija pulvera
  • 1 liels burkāns
  • Sāls
  • Puse sarkanās un puse zaļās paprikas
  • 2 mazi sīpoli
  • 6 plānas caurauguša speķa šķēles
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Gaļu nomazgā, nosusina un sagriež 12 kubiņos. Nomizo un izspiež bļodā ķiploku.
  2. Pievieno 4 ēd. k. eļļas, citronu sulu un kariju, labi sajauc.
  3. Gaļu ieliek marinādē, apsedz un atstāj uz 1 stundu ievilkties.
  4. Burkānu notīra, slīpi sagriež ripiņās un uz 3 minūtēm iemet verdošā sālsūdenī.
  5. No paprikas iztīra sēklas un šķērssieniņas, nomazgā un sagriež gabaliņos. Nomizo un sagriež 8 daļās sīpolus.
  6. Gaļas gabaliņus izņem no marinādes un notecina. Katru gaļas gabaliņu ietin 1/2 speķa šķēlītē. Uz iesma pārmaiņus ar dārzeņiem uzdur 3 gaļas gabaliņus. Stipri sasāla un sapiparo.
  7. Iesmus 8-10 minūtes cep atlikušajā eļļā, laiku pa laikam grozot un apziežot ar marinādi, līdz izveidojās kraukšķīga garoziņa.
  8. Pasniedz kopā ar rīsiem.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Santa 2013. gada 3. decembris 09:19
loti gardi un aatri,paldies par jauko recepti,noteikti ieteiksu to ari draugiem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi