Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gaļa uz iesma

Vistas gaļa uz iesma

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 1 ķipolku daiviņa
  • 7 ēd. k. eļļas
  • 3 ēd. k. citronu sulas
  • 1 tējk. karija pulvera
  • 1 liels burkāns
  • Sāls
  • Puse sarkanās un puse zaļās paprikas
  • 2 mazi sīpoli
  • 6 plānas caurauguša speķa šķēles
  • Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Gaļu nomazgā, nosusina un sagriež 12 kubiņos. Nomizo un izspiež bļodā ķiploku.
  2. Pievieno 4 ēd. k. eļļas, citronu sulu un kariju, labi sajauc.
  3. Gaļu ieliek marinādē, apsedz un atstāj uz 1 stundu ievilkties.
  4. Burkānu notīra, slīpi sagriež ripiņās un uz 3 minūtēm iemet verdošā sālsūdenī.
  5. No paprikas iztīra sēklas un šķērssieniņas, nomazgā un sagriež gabaliņos. Nomizo un sagriež 8 daļās sīpolus.
  6. Gaļas gabaliņus izņem no marinādes un notecina. Katru gaļas gabaliņu ietin 1/2 speķa šķēlītē. Uz iesma pārmaiņus ar dārzeņiem uzdur 3 gaļas gabaliņus. Stipri sasāla un sapiparo.
  7. Iesmus 8-10 minūtes cep atlikušajā eļļā, laiku pa laikam grozot un apziežot ar marinādi, līdz izveidojās kraukšķīga garoziņa.
  8. Pasniedz kopā ar rīsiem.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas