Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Skotu pankūkas

Skotu pankūkas

FOTO: Russell Hobbs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g kviešu miltu
  • 100 g brūnā cukura
  • 1 ola
  • 200 ml piena
  • Šķipsna sāls
  • Sviests pannas ietaukošanai
  • Sīrups pasniegšanai
  • Citas piedevu iespējas:
  • Putukrējums
  • Medus
  • Avenes un zemenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Visas sastāvdaļas, izņemot zelta sīrupu, ievietojiet ILLUMINA blenderī un maisiet, līdz iegūta bieza, vienmērīga masa.
  2. Ietaukojiet un uzkarsējiet pannu. Pārbaudiet tās temperatūru, uzliekot uz tās mazu gabaliņu mīklas. Ja tas mazāk kā vienas minūtes laikā apcepas brūns, temperatūra ir laba.
  3. Kad ir iegūta nepieciešamā temperatūra, uzlieciet uz pannas ēdamkaroti mīklas un cepiet apmēram 8 sekundes līdz pankūkas virsma ir nedaudz uzburbuļojusi, tad apgrieziet to otrādi un cepiet vēl dažas sekundes.
  4. Apceptās pankūkas ietiniet dvielī, lai tās paliktu mitras.
  5. Pasniedziet ar zelta sīrupu.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas