Ābolu rozītes

Sastāvdaļas

  • 250 g kārtainās Tešla mīkla
  • 2 -3 āboli
  • Pūdercukurs
  • Ūdens + cukurs sīrupa pagatavošanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolu sagriežam četrās daļās, izņemam serdi, sagriežam daivās ļoti plānās šķēlītēs (2-3mm).
  2. Ābola šķēlītes pavāra cukura sīrupā (3-5 minūtes).
  3. Kārtaino mīklu sagriež strēmelēs (2cm x 30 cm). Uz strēmelītēm izkārto ābolu šķēlītes, rūpīgi sarullē un liek uz 10-15 min. cepties 180°C.
  4. Gatavās "rozītes" pārkaisa ar pūdercukuru!
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Evelīna 2013. gada 5. oktobris 17:37
loti labas un gardas manas milakas jau kadas 10 reizes esmu taisijusi katru nedelu var ta teikt taisu ....
esmu laimiga kad sastapu so recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi