-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Zirņu zupa ar dūmotu cūkgaļu
Jo ilgāk mērcēsiet zirņus pirms vārīšanas, jo mazāks būs kopējais vārīšanas process.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g dūmotas cūkgaļas
-
150 g zirņu
-
2 kartupeļi
-
2 l ūdens
-
Garšaugu maisījums bez sāls
-
Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
90 min.
-
Gaļu pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo.
-
Pievieno izmērcētus zirņus un vāra līdz zirņi teju mīksti.
-
Tad pievieno kartupeļus, papildina ar garšaugiem un sāli. Vāra līdz viss gatavs.
Pirms pasniegšanas, gaļu sagriež mazākos gabalos un ber atpakaļ zupā.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs