Sākums > Receptes > Deserti

Parīzes saldais krēms

2013. gada 18. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
205 min
1. Krējumu ielej katliņā un uzkarsē līdz tas sāk vārīties.
2. Rūgtās šokolādes tāfelīti salauž mazos gabaliņos.
3. Karsto krējumu noņem no pavarda un tajā izkausē šokolādi.
4. Šokolādes krējumu mazliet atdzesē, pēc tam ielej putojamā traukā, kam ir augstas malas, un aptuveni uz 1 1/2 stundu ieliek ledusskapī.
5. Šokolādes krējumu izņem no ledusskapja un ar rokas miksera putotāju saputo.
6. Pēc tam saliek porciju trauciņos.
7. Rotā ar sarīvētu brūno vai balto šokolādi.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu