Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Parīzes saldais krēms

Parīzes saldais krēms

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g rūgtās šokolādes
  • 250 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

205 min.
  1. Krējumu ielej katliņā un uzkarsē līdz tas sāk vārīties.
  2. Rūgtās šokolādes tāfelīti salauž mazos gabaliņos.
  3. Karsto krējumu noņem no pavarda un tajā izkausē šokolādi.
  4. Šokolādes krējumu mazliet atdzesē, pēc tam ielej putojamā traukā, kam ir augstas malas, un aptuveni uz 1 1/2 stundu ieliek ledusskapī.
  5. Šokolādes krējumu izņem no ledusskapja un ar rokas miksera putotāju saputo.
  6. Pēc tam saliek porciju trauciņos.
  7. Rotā ar sarīvētu brūno vai balto šokolādi.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas