Aļņa gaļa follijā ar ceptiem kartupeļiem

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 0.8 -1 kg svaiga aļņa gaļa
  • 11 nelieli kartupeļi
  • 50 ml gaišā sojas mērce
  • 3 daiviņas ķiploki
  • Garšvielas:
  • Nedaudz timiāns
  • Baziliks
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļu sagriež 1,5 cm biezās sķēlēs. Apkaisa ar sāli.
    Gaļu sagriež 1,5 cm biezās sķēlēs. Apkaisa ar sāli.
  2. Pagatavo mērcīti no sojas, ķiplokiem, bazilika un pipariem.
    Pagatavo mērcīti no sojas, ķiplokiem, bazilika un pipariem.
  3. Apkaisa gaļu ar timiānu un liek follijā katru gaļas šķēli atsevišķi.
    Apkaisa gaļu ar timiānu un liek follijā katru gaļas šķēli at...
  4. Kartupeļus nomizo, pārgriež uz pusēm un liek ietaukotā cepešpannā. Arī follijā ietīto gaļu liek uz plāts un visu cep 200 grādos, apmēram 1.5 stundas.
    Kartupeļus nomizo, pārgriež uz pusēm un liek ietaukotā cepeš...
  5. Pasniedz gaļu kopā ar kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Sarmīte 2016. gada 4. novembris 09:06
Gatavošu , siekala jau tek.
Andris 2014. gada 15. maijs 23:23
Paldies! Manai sieviņai ļoti garšo, +brūkleņu zapte.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi