Sākums > Receptes > Salāti

Korejas burkānu salāti

2012. gada 26. decembris
Foto: jurka
Šogad varētu svētkos iztikt bez rasola un krabju salātiem, kuriem ar krabjiem nav nekāda sakara.
Vienu lietu neesmu sapratis, kāpēc veikalos korejas burkāni vienmēr tiek pārdoti pie zivju produkcijas, kaut zivju tur nav.
Pagatavošana
260 min
1. Ņema kilogramu burkānu, vajag nomizot.
Foto: jurka
2. Visupirms sajauc mērci salātiem, trauciņā jauc 3 ēdamkarotes eļļas, 2 ēdamkarotes etiķa, mazliet citrona sulas, 3 saspaidītas ķiploka daiviņas, čilī astīti, kas smalki sagriezta un 2 tējkarotes malta koriandra un karoti medus arī pāris šķipsnas sāls.
Foto: jurka
3. Tad sarīvē burkānus, klasiski viņi ir tievos un garos salmiņos, es to izdarīju ar parasto rīvi, bet var arī nopirkt speciālo rīvi, kaut kur tādas esot.
Foto: jurka
4. Kad burkāni sarīvēti, tos sajauc ar mērci un liek ledusskapī vismaz uz 4 stundām, jo vajag laiciņu, lai sakožas.

Labu apetīti!
Foto: jurka
Uz augšu