Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izskatās jau gardi, bet domāju lai sanāk lētāk mascarpones vieta var ņemt letēku krēmsieru, ne? jo vajag veselu 1 kg tas ir ap 4 paciņām. tev jau tas krēmsiers vien ap 10 ls izmaksāja.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene Klintāja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man tāds jautājums,vai taisot biskvītu,sviests pirms tam jāizkausē,vai nepieciesams tāds iztabas tempetatūrā?
Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita Pintane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies par atbildi!!!!
Uzrakstiishu,kaa sanaaca!:)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita Pintane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super recepte,nevaru sagaidiit,lai kertos pie gatavoshanas!
Vai obligaati jaapievieno ruma ekstrakts?jo man personiigi nepatiik saldumi ar alkohola garshu!
Un veel,kad pievieno miltus,tie nav jaizsijaa caur sietinju?
un pec tam ir vnk jaasamaisa ieguutaa massa,vai jaaturpina ar mikseri?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes