Marinēts ķirbis

5 1
Marinēts ķirbis
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g nešķīstoša ķirbja, man bija riekstu ķirbis aptuveni, sagriezts kubiņos puslitrs
  • 0.5 l ūdens, tā, lai ķirbis kārtīgi nosegts ar ūdeni katliņā
  • 8 krustnagliņas
  • 5 smaržīgie pipari
  • 3 tējk. vaniļas cukurs vai arī 1/2 tējk. kanēļa
  • 4-6 ēd. k. cukura pēc katra garšas
  • 2 ēd. k. etiķa 5% vai 6% man bija ābolu etiķis
  • Var pievienot citrusa miziņas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni, pievieno cukuru, garšvielas, uzvāra.
  2. Ieber vārošā ūdenī ķirbja gabaliņus un vāra, līdz ķirbis ir viegli mīksts, bet nešķīst ārā.
  3. Noņem no uguns un iemaisa etiķi. Lej burciņās.

    Labu apetīti!
    Noņem no uguns un iemaisa etiķi. Lej burciņās.

Labu apetī...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi