Tefteļi tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • Sīpols
  • Milti
  • 100 g tomātu mērces
  • 100 g maizes
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Eļļa
  • 50 g krējuma

Pagatavošana

40 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, izmērcētu maizi, sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa. Tad no masas veido tefteļus.
  2. Tefteļus panē miltos, apcep eļļā, liek katliņā kopā ar tomātu mērci, krējumu, pievieno ķiplokus, sāli, piparus, un sautē 15 minūtes.
    Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

aaxc 2014. gada 19. septembris 16:52
Tieśi tā. Bez rīsiem nav iedomājami šietefteļi, tie piedot to īpaśo garšu. Pretèjā gadīhumā sanāk tikai gaļas bumbiņas!
vinnija 2012. gada 9. decembris 23:40
varjau arī pievienot maltajai gaļai rīsus?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi