Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tefteļi tomātu mērcē

Tefteļi tomātu mērcē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • Sīpols
  • Milti
  • 100 g tomātu mērces
  • 100 g maizes
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Eļļa
  • 50 g krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, izmērcētu maizi, sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa. Tad no masas veido tefteļus.
  2. Tefteļus panē miltos, apcep eļļā, liek katliņā kopā ar tomātu mērci, krējumu, pievieno ķiplokus, sāli, piparus, un sautē 15 minūtes.
    Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Melleņu burciņas

Melleņu burciņas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas