Gardā banānu maize

2012. gada 25. novembris
Foto: Kārlis Streips
Pagatavošana
75 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2. Nomizo banānus un kārtīgi tos samīcam ar kartupeļu spiedi vai citu ierīci.
3. Pievieno sviestu un labi samaisam.
4. Pievieno brūno cukuru, olu, vaniļu un viskiju/rumu (ja vēlies), pēc tam garšvielas.
5. Samaisam.
6. Uzkaisi cepamo sodu un sāli.
7. Samaisam.
8. Pakāpeniski pievieno miltus.
9. Samaisam.
10. Labi ietauko iegarenu klaipa pannu ar sviestu.
11. Ielejam masu pannā.
12. Cep 50-60 min. vai līdz brīdim, kad iedurts irbulītis iznāk no klaipa tīrs.
13. Atdzesē pannā uz režģa pirms izņemšanas no pannas.
14. Lai labi garšo!
Uz augšu