Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Lapu mīklas pica ar bumbieriem

2012. gada 21. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Lapu mīklas plāksnītes saliek citu citai līdzās un 20 minūtes atlaidina.
2. Pa to laiku nomizo bumbierus, izgriež sēklotnes un sagriež plānās šķēlītēs.
3. Citronu sulu sajauc ar cukuru, samaisa ar bumbieriem.
4. Krējumu samaisa kopā ar vaniļas cukuru un medu.
5. Cepamo plāti ietauko.
6. Lapu mīklas plāksnes saliek citu uz citas un uz darba virsmas, kas mazliet apkaisīta ar miltiem, izveltnē kvadrāta formā.
7. Mīklu uzliek uz cepamās plāts, apsmērē ar krējumu ar medu, atstājot brīvu 1 cm platu apmali.
8. Uz mīklas saliek bumbieru šķēlītes.
9. Bumbieru picu cep 25-30 minūtes karstā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā. Pēc tam mazliet atdzesē, apkaisiet ar pūdercukuru.

Labu apetīti!
Uz augšu