C, 2.05.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Zivs fileja diļļu un sieru mērcē
Zivs fileja diļļu un sieru mērcē
Gita Murniece-Taurina
2012. gada 21. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1.
Zivs filejas noskalo aukstā ūdenī, nosusina un saliek uz šķīvja.
2.
No abām pusēm apslaka ar 4 ēd. k. citrona sulas, uzkaisa mazliet sāls un piparu.
3.
Nomizo šarlotes, smalki sakapā un sautē 1 ēd. k. sviesta.
4.
Ķiploku nomizo un piespiež klāt.
5.
Dilles nomazgā, noplūc no kātiņiem un smalki sakapā.
6.
Pielej krējumu, mazliet uzvāra, piemaisa klāt sieru un uz lēnas uguns, lēni maisot, izkausē.
7.
Garšai pievieno sāli, piparus, 1 šķipsniņu kajēnas piparu un atlikušo citronu sulu. Piemaisa sakapātās dilles.
8.
Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 180 grādiem.
9.
Pannā sakarsē eļļu, atkarībā no biezuma 2-3 minūtes cep tajā zivs filejas.
10.
Ar atlikušo sviestu iesmērē sacepuma veidni, liek tajā zivis ar siera mērci. Cep 10-15 minūtes cepeškrāsnī 160 grādu temperatūrā.
Labu apetīti!
Veģetārās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Salātu klasikas gardiem svētkiem
Interesanti
Populārā Vidusjūras diēta: pamati, kas par to jāzina
Recepšu izlases
Izbaudām rabarberus: astoņas klasiskas rabarberu plātsmaizes
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izvēlēties īstos burtus, lai izveidotu garšauga nosaukumu?
Interesanti
Baltie un zaļie sparģeļi: ar ko tie atšķiras?
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Что представляет из себя Temu: глобальный фейк или новый серьезный игрок на рынке?
RUS TVNET
Тысячи жителей Эстонии рискуют стать невыездными из РФ уже осенью
RUS TVNET
"Я не смог ее защитить": история девочки, погибшей при попытке пересечь Ла-Манш
RUS TVNET
"Нам надо 2,5 тысячи": Алина о конкурсе в США, "Танцах на ТНТ" и шоу-бизнесе в Латвии
Uz augšu