Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Divkrāsainais kēkss

Divkrāsainais kēkss

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 460 g cukura
  • 250 g krējuma
  • 200 g margarīna vai sviesta
  • 320 g kviešu miltu
  • Cepamais pulveris
  • Kakao pēc garšas
  • Pūdercukurs apkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno krējumu un izkausētu margarīnu un sakuļ.
  2. Pievieno izsijātus miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
  3. Ātri sajauc mīklu un sadala divās daļās.
  4. Vienai daļai pievieno kakao, lai veidotos brūnā masa.
  5. Cepšanai paredzētā kēksa formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisītiem miltiem, pa kārtam liek balto un brūno masu.
  6. Cep 220 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.
  7. Mazliet padzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas