Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spagetti torte pannā

Spagetti torte pannā

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Pēc savas gaumes makaroniem, kas sajaukti ar olām, varat pievienot sagrieztu šķiņķi un sautētus, sīki sagrieztus šampinjonus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītu spagetti
  • 1/2 kārbiņas tomātu gabaliņu ( apm. 180 g ) vai svaigi kubiņos sagrieztu tomātu
  • 1 sasķītis pētersīļu
  • 150 g Gouda siera
  • 6 olas
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Spagetti samaisa kopā ar tomātiem.
  2. Pētersīļus nomazgā un nopurina lieko ūdeni.
  3. Noplūc lapiņas un sīki sakapā.
  4. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  5. Pētersīļus un sieru piemaisa pie spageti un tomātiem.
  6. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 200 grādiem.
  7. Bļodā pamatīgi sakuļ olas, pieliek klāt sāli un piparus.
  8. Pārlej pāri makaroniem, visu rūpīgi samaisa.
  9. Pannā, kuru var likt cepeškrāsnī (rokturis nedrīkst būt no plastmasas), sakarsē eļļu. Liek tajā makaronus, kas samaisīti ar olām, un uz lēnas uguns cep apmēram 3 minūtes.
  10. Pēc tam spageti torti apmēram 15 minūtes cep karstā cepeškrāsnī 180 grādos, zeltaini brūnu. Olu masai ir jāsarec.

    Gatavo torti sagriež porciju gabaliņos un pasniedz ar svaigiem salātiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas