Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Olu kultenis ar tomātiem un sīpoliem

Olu kultenis ar tomātiem un sīpoliem

FOTO: Depositphotos

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 200 ml piena
  • 1 vidējs sīpols
  • 2 vidēji lieli tomāti
  • Sāls
  • Eļļa
  • Pipari
  • Zaļumi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sīpolus sagriež gabaliņos, sakarsē pannā eļļu un apcep sīpolus līdz tie ir zeltaini brūni. 2) Sagriež gabaliņos tomātus, pievieno sīpoliem un apcep.
  2. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pielej pienu, samaisa. Sakultās olas pārlej pāri apceptajiem tomātiem.
  3. Cep zem vāka uz lēnas uguns. Kad nedaudz pacepies, ņem nost vāku, pagriež lielāku uguni un kārtīgi maisot apcep brūnāku.
  4. Pasniedz pārkaisot ar zaļumiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas