Vistas ragū ar spinātiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g saldētu spinātu lapu (var arī svaigus)
  • 750 g burkānu
  • 1 sīpols
  • 4 vistas filejas (apm. 600 g)
  • 3 ēd. k. sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • 0.5 l vistas buljona
  • Rīvēts muskatrieksts

Pagatavošana

50 min.
  1. Spinātus atkausē.
  2. Burkānus nomizo, pēc tam gareniski sadala četrās daļās un sagriež 3 cm garos gabaliņos.
  3. Sīpolu sīki sakapā.
  4. Vistas filejas sagriež 2 cm lielos gabaliņos.
  5. Katlā izkausē sviestu un, pa daļām maisot, apcep tajā gaļas gabaliņus. Izņem tos no katla, uzkaisa mazliet sāli un piparus, pārsedz un noliek malā.
  6. Atlikušajās taukvielās apcep sīpolus, līdz tie caurspīdīgi.
  7. Pēc tam pieliek klāt burkānus un pielej vistas buljonu, uzvāra.
  8. Garšai pieliek muskatriekstu, sautē uz nelielas uguns apmēram 10 - 15 minūtes.
  9. Spinātiem nospiež šķidrumu un rupji sakapā. Kopā ar apcepto gaļu liek klāt pie burkāniem. Visu kopā sautē vēl 5 - 10 minūtes.
  10. Pasniedz galdā kopā ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Roberts 2014. gada 18. februāris 18:59
Ideala recepte.
Visu darijam pec pamaciibas , sanaaca burviigi .

Ieasku visiem so vistas raguuuuuuu !!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni