Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas ragū ar spinātiem

2012. gada 9. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Spinātus atkausē.
2. Burkānus nomizo, pēc tam gareniski sadala četrās daļās un sagriež 3 cm garos gabaliņos.
3. Sīpolu sīki sakapā.
4. Vistas filejas sagriež 2 cm lielos gabaliņos.
5. Katlā izkausē sviestu un, pa daļām maisot, apcep tajā gaļas gabaliņus. Izņem tos no katla, uzkaisa mazliet sāli un piparus, pārsedz un noliek malā.
6. Atlikušajās taukvielās apcep sīpolus, līdz tie caurspīdīgi.
7. Pēc tam pieliek klāt burkānus un pielej vistas buljonu, uzvāra.
8. Garšai pieliek muskatriekstu, sautē uz nelielas uguns apmēram 10 - 15 minūtes.
9. Spinātiem nospiež šķidrumu un rupji sakapā. Kopā ar apcepto gaļu liek klāt pie burkāniem. Visu kopā sautē vēl 5 - 10 minūtes.
10. Pasniedz galdā kopā ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

Labu apetīti!
Uz augšu