Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas ragū ar spinātiem

Vistas ragū ar spinātiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g saldētu spinātu lapu (var arī svaigus)
  • 750 g burkānu
  • 1 sīpols
  • 4 vistas filejas (apm. 600 g)
  • 3 ēd. k. sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • 0.5 l vistas buljona
  • Rīvēts muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Spinātus atkausē.
  2. Burkānus nomizo, pēc tam gareniski sadala četrās daļās un sagriež 3 cm garos gabaliņos.
  3. Sīpolu sīki sakapā.
  4. Vistas filejas sagriež 2 cm lielos gabaliņos.
  5. Katlā izkausē sviestu un, pa daļām maisot, apcep tajā gaļas gabaliņus. Izņem tos no katla, uzkaisa mazliet sāli un piparus, pārsedz un noliek malā.
  6. Atlikušajās taukvielās apcep sīpolus, līdz tie caurspīdīgi.
  7. Pēc tam pieliek klāt burkānus un pielej vistas buljonu, uzvāra.
  8. Garšai pieliek muskatriekstu, sautē uz nelielas uguns apmēram 10 - 15 minūtes.
  9. Spinātiem nospiež šķidrumu un rupji sakapā. Kopā ar apcepto gaļu liek klāt pie burkāniem. Visu kopā sautē vēl 5 - 10 minūtes.
  10. Pasniedz galdā kopā ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas