Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantie laša filejas sainīši

2012. gada 22. oktobris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
35 min
1. Sakapā visus zaļumus.
Foto: Ilze Eiduka
2. Samaisa kopā sezama sēklas, vasabi pastu, mango čatniju un sakapātos zaļumus.
Foto: Ilze Eiduka
3. Ņem dubultā salocītu folijas gabalu. Laša fileju uzliek folijas centrā.
4. Sagatavoto maisījumu pārsmērē laša filejai.
5. Folijas malas saloka uz augšu.
Foto: Ilze Eiduka
6. Sainītī ielej apmēram 35 ml sojas mērces (1/4 no pudelītes), un ar otu apsmērē laša filejas sānu daļas.
7. Folijas maliņas savieno, izveidojot no folijas nelielus tornīšus.
Foto: Ilze Eiduka
8. Cep cepeškrāsnī 180 grādos (pēc Celsija) apmēram 12 - 15 minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
9. Pirms pasniegšanas sainīšus atver. Pasniedz siltus.
10. Labu apetīti!
Foto: Ilze Eiduka
Uz augšu