Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantie laša filejas sainīši

Pikantie laša filejas sainīši

FOTO: Ilze Eiduka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 Laša filejas (katra apmēram 200 grami)
  • 150 ml Sojas mērce (ar samazinātu sāls saturu)
  • 100 g Sezama sēklas (gaišās)
  • 1 tējkarote Vasabi pasta
  • 4 ēdamkarote Mango čatnijs
  • Zaļumi (dilles, pētersīlis vai koriandrs)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sakapā visus zaļumus.
     Sakapā visus zaļumus.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Samaisa kopā sezama sēklas, vasabi pastu, mango čatniju un sakapātos zaļumus.
     Samaisa kopā sezama sēklas, vasabi pastu, mango čatniju un...

    FOTO: Ilze Eiduka

  3. Ņem dubultā salocītu folijas gabalu. Laša fileju uzliek folijas centrā.
  4. Sagatavoto maisījumu pārsmērē laša filejai.
  5. Folijas malas saloka uz augšu.
     Folijas malas saloka uz augšu.

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. Sainītī ielej apmēram 35 ml sojas mērces (1/4 no pudelītes), un ar otu apsmērē laša filejas sānu daļas.
  7. Folijas maliņas savieno, izveidojot no folijas nelielus tornīšus.
     Folijas maliņas savieno, izveidojot no folijas nelielus tor...

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. Cep cepeškrāsnī 180 grādos (pēc Celsija) apmēram 12 - 15 minūtes.
     Cep cepeškrāsnī 180 grādos (pēc Celsija) apmēram 12 - 15 mi...

    FOTO: Ilze Eiduka

  9. Pirms pasniegšanas sainīšus atver. Pasniedz siltus.
  10. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Ilze Eiduka

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA