1. Sastāvdaļas.

Foto: Monta Gude
2. Novāra 3 paciņas rīsus.
3. Kamēr rīsi vārās , tikmēr notīra un sarīvē burkānu un smalki sagriež sīpolu. Uz sakarsētas pannas liek cepties burkānus un sīpolus.Cep zeltaini brūnus.

Foto: Monta Gude
4. Kad burkāni un sīpoli gatavi,tad sagriež vistas fileju gabaliņos un liek uz sakarsētas pannas un pārkaisa ar sāli un pipariem.

Foto: Monta Gude
5. Kad vistas fileja nedaudz pacepusies pievieno vistas kopējo garšvielu un pārlej ar gaišo sojas mērci, cep kādas 5 minūtes.

Foto: Monta Gude
6. Kamēr vista cepās sagriež ananasa šķēlītes. Un liek klāt pie vistas cepties. Cep kamēr viss kļūst zeltaini brūns un tad pieliek klāt tomātu mērci un piespiežam 3 ķiploka daiviņas.

Foto: Monta Gude
7. Kad rīsi gatavi , pieber klāt kariju un samaisa, lai tie kļūst nedaudz dzeltenīgi un pagaršojot rīsus var just kad karijs ir klāt. Man garšo kad viņš ir daudz. :)

Foto: Monta Gude
8. Tad rīsiem liekam klāt saceptos burkānus ar sīpoliem un vistas fileju ar ananasiem un mērci, kārtīgi samaisa. Pēc garšas pievienojam vēl sāli(ja vajag). Un pasniedz :)
Labu apetīti!

Foto: Monta Gude