Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistu stilbiņi tomātu un teriyaki marinādē

Vistu stilbiņi tomātu un teriyaki marinādē

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg vistu stilbiņu (8 gabali)
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 5 ēd. k. Teriyaki marinādes
  • 1 ēd. k. medus (var izmantot arī kļavu sīrupu vai cukura sīrupu)
  • 1/2 tējk. maltu melno piparu
  • 1/2 tējk. paprikas pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Samaisa kopā visas marinādes sastāvdaļas. Vistu stilbiņus ierīvē ar marinādi. Marinē uz nakti vai (ja steidzaties) vismaz 1 stundu.
    Samaisa kopā visas marinādes sastāvdaļas. Vistu stilbiņus ie...

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Uz cepamās pannas izklāj cepamo papīru un izkārto vistu stilbiņus.
    Uz cepamās pannas izklāj cepamo papīru un izkārto vistu stil...

    FOTO: Ilze Eiduka

  3. Cep 200 (pēc Celsija) grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes, stilbiņus ik pa laikam apgriežot un papildus apsmērējot ar marinādi.
  4. Gatavs.

    Labu apetīti!
    Gatavs.

Labu apetīti!

    FOTO: Ilze Eiduka

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA