Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Snickers šokolādes un karameļu rulete - citādā brunete

Snickers šokolādes un karameļu rulete - citādā brunete

FOTO: Gunita Kirilova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g cepumi (Selgas vai līdzīgi)
  • 150 g sviests
  • 2 olas
  • 10 tējkarotes cukurs (ar kaudzi)
  • 10 tējkarotes kakao (ar kaudzi)
  • 4 'Snickers' šokolādes batoniņi
  • 1 tējkarote šķīstošā kafija
  • 2 ēdamkarotes karamele (pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestu, kad tas izkusis, noņem no uguns, un tam pievieno saputoto olu. Visu labi samaisa un uzliek vēl uz mazas uguns pasildīties.
    Sviestu, kad tas izkusis, noņem no uguns, un tam pievieno sa...

    FOTO: Gunita Kirilova

  2. Tūlīt arī pievieno Snickers šokolādes ( sagrieztas mazos gabaliņos), un pēc ļoti īsa brīža ņem nost no uguns, lai Snickers nedaudz pakūst, bet ne pavisam. Atstāj maisījumu padzist.
    Tūlīt arī pievieno Snickers šokolādes ( sagrieztas mazos gab...

    FOTO: Gunita Kirilova

  3. Pēc tam pie sadrupinātajiem cepumiem piejauc masu. Masai jābūt biezai, bet, ja jūtat, ka masa ir šķidra, piedrupiniet papildus cepumus.
    Pēc tam pie sadrupinātajiem cepumiem piejauc masu. Masai jāb...

    FOTO: Gunita Kirilova

  4. Visu labi samaisa un pievieno tējkaroti šķīstošās kafijas, ja vēlaties, lai Brunetei būtu nedaudz rūgtāka garša un lai tā nav tik salda.
    Visu labi samaisa un pievieno tējkaroti šķīstošās kafijas, j...

    FOTO: Gunita Kirilova

  5. Var pievienot vēl nedaudz šķidrās karameles, bet tas nav obligāti, jo karamele ir arī Snickers šokolādē.
    Var pievienot vēl nedaudz šķidrās karameles, bet tas nav obl...

    FOTO: Gunita Kirilova

  6. Masu kārto uz alumīnija plēves. Lai iegūtu labāku formu, par pamatu var uzlikt vienu rindu cepumus, tad virsū lieku masu un otru cepumu rindu vēlreiz pa virsu. Tad to visu aptin ar alumīnija plēvi un izveido kantainu formu (vai ruleti).
    Masu kārto uz alumīnija plēves. Lai iegūtu labāku formu, par...

    FOTO: Gunita Kirilova

  7. Kad viss ir iesaiņots, liek ledusskapī uz vairākām stundām. Var arī uz brītiņu ielikt saldētavā, tad ātrāk sastings (bet pēc tam atpakaļ ledusskapī). Ideāli ir, ja notur ledusskapī visu nakti, un no rīta jau gatavs! Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA